Kalandtábor

Kalandtáborok

Programjaink elsődleges célja a közös munka, a közös tapasztalatszerzés, időnként pedig kifejezetten a versengés kizárása. Mégis, mint minden élethelyzetben, nálunk is megvan a helye és az ideje a versenyeknek, küzdelmeknek.
Iskolák és cégek részére egyaránt szervezünk kalandtáborokat, kalandversenyeket. A táborok általában 2-5 naposak, a versenyek 1-2 naposak.
Táborainkban lehetőség nyílik megismerkedni hazánk jellegzetes növény- és állatvilágával (vadles, vadetető, különleges madarak, vadak), történelmi nevezetességeivel valamint történetével.
A feladatokat (kalandvölgy, tájékozódás, rejtélyes ügyességi feladatok) úgy állítjuk össze, hogy azok sikeres végrehajtásakor az intenzív csapatmunka mellett az egyéni teljesítmények is kidomborodjanak. Megállás nélkül foglalkoztatjuk a résztvevőket, fizikai, szellemi és az alkalmazkodást segítő feladatokkal egyaránt.

Kalandnapjainkat, táborainkat előzetes egyeztetéssel folyamatosan, egész évben szervezzük (iskolák számára is elérhető áron, akár tanulmányi és osztálykirándulás, erdei iskola, edzőtábor keretében).

Környezeti nevelés
Módszerek: Az erdőpedagógia a környezeti nevelés speciális területe. A nevelés helyszíne maga az erdő. Az erdőpedagógia módszereiben épít az aktív, cselekvő együttműködésre, a saját tapasztalatszerzésen alapuló tanulásszervezésre. Foglalkozásaink során élménypedagógiai terepi módszereket valamint projektmódszert alkalmazunk, melynek része a felfedező kísérlet, bemutatás, megfigyelés, vita, beszélgetés.

Árak:

2 napos kalandtábor: 9.000.-/fő,  (szállás, étkezés, programok)

3 napos kalandtábor: 17.500.-/fő,  (szállás, étkezés, programok)

4 napos kalandtábor: 25.500.-/fő, (szállás, étkezés, programok)

5 napos kalandtábor: 32.500.-/fő, (szállás, étkezés, programok)

 

További információ:

tibor.balog55@gmail.com

 

 

Szeretettel várjuk a jelentkezésüket!