Futóklub

futókFutóklubunk tagjai olyan lelkes futó bolondokból áll, akik a mindennapi munkájuk alkalmával is kitűnő példát mutatnak a mai társadalomnak. Empirikus készségükkel és pozitív életszemléletükkel a szürke hétköznapokból is szivárványt tudnak varázsolni az életekbe. Ezek mellett fő mozgató rugójuk az egészség, a mozgás és az „együtt lenni és nagyot alkotni jó” érzés.

Körmaraton Magyarország
A futóexpedíciónk 1995 óta minden évben egy-egy jótékony célt kiválasztva körbefutja Magyarországot. Az expedíciót Balog Tibor, az egyesület vezetője alapította.
Küldetésünk az emberi kapcsolatok ápolása, a környezetvédelem, a futás, a belföldi turizmus népszerűsítése, az ország értékeinek felkutatása. Egy-egy futó külön teljesít naponta 20-30 kilométert, összességében 300 települést érintve. Valamennyi helységben felhívjuk a figyelmet a választott jótékonysági célunkra. Futottunk a paraolimpiai csapatért, az árvízkárosultak megsegítéséért, a vak gyermekekért, a fogyatékkal élőkért, a vércukorszint mérés fontosságáért és a mozgásukban korlátozottakért.