Az alapítóról

228982_239944152705145_6905299_nBalog Tibor húsz évig vízilabdázott, edzett, aztán kiszállva a medencéből úgy döntött, nem ereszt le, folytatja a sportot. A futás lett az, ami igazán szerelembe ejtette.Budapesttől kezdve Prágán át egészen az Egyesült Államokig “elfutott”. Futott a 100. Boston Maraton negyvenezres mezőnyében is. Ő az, aki vállalja, hogy a hosszútávfutás egyáltalán nem magányos és monoton. Ott jönnek az ötlethalmok, az elmúlt 30 év rendezvényei is így születtek meg. Így történhetett, hogy egyszer csak arra ébredt, hogy a Pilisben körülveszik őt a lelkes kalandorok.
Természetesen, hitelesen vezet Kalandtáborokat, Kalandversenyeket. Aktív résztvevője volt a Balaton Trophy túlélő versenynek, csapatkapitány volt a Fort Boyard – Erőd című televíziós produkcióban.
Hagyományosan minden évben valamilyen jótékony céllal körülfutja az országot lelkes csapatával. A vak gyermekekért létrehozott Szól a szív alapítvány alapítójaként nem egyszer futott a mozgásukban korlátozott, fogyatékkal élő emberekért.
Ahhoz, hogy álmait így meg tudja valósítani, nagy szerepet tölt be életében a Család.